La VAGA d’inici de curs ja és oficial i s’exten arran del territori!!!!!

Benvolguts companys i companyes,

Per fi la convocatòria de VAGA ja és oficial!! Us passem el text que s’ha acordat i explica en quines condicions s’ha formalitzat:

Ahir, dia 10 de juliol de 2012, la Coordinadora d’Interzones (Coordinadora constituïda assembleàriament per treballadors de l’educació pública), amb el suport de la Federació d’Ensenyament de la Confederació General de Treballadors (CGT), va presentar i registrar al Departament d’Empresa i Ocupació la convocatòria formal de vaga dels centres educatius públics, durant l’horari de permanència, els dies 12, 13 i 19 de setembre (primer dia lectiu dels diferents centres públics de primària, secundària, cicles i escoles d’adults), i els dies 26 i 27 de setembre. Aquestes jornades de vaga i mobilitzacions tindran continuïtat a partir d’octubre en forma de vaga indefinida discontínua avaluable mensualment pel mateix comitè de vaga convocant.
Amb aquestes jornades de vagues i mobilitzacions, la Coordinadora d’Interzones es planteja tres objectius principals a fi de poder retornar als centres públics la qualitat, els recursos i els docents necessaris per afrontar amb garanties d’èxit l’educació de les futures generacions:

1. Aturar l’acomiadament del professorat interí (amb tot el que això comporta: precarització de la feina docent; modificació de l’horari lectiu i de permanència; augment de les ràtios i pèrdues de grups; desatenció a la diversitat…).

2. Cobrir les substitucions des del primer dia amb el cobrament del 100% del sou, en comptes de la cobertura parcial de les mateixes a partir del desè dia, tal i com ha establert el Departament d’Ensenyament.

3. Establir un calendari de negociacions de la resta de retallades sofertes i exigència d’un tracte digne a tota la comunitat educativa per part de l’Administració.

Adjuntem el comunicat social de la vaga, el vídeo que s’ha realitzat per difondre-ho i un blog que s’ha creat a tals efectes per tal de donar informació i solucionar possibles dubtes! Us passem també els cartells perquè en feu difusió!

http://es.scribd.com/doc/99977943/Comunicat-Social-Vaga-Setembre-2012

http://www.interzonesdocent.blogspot.com.es/

Des de Catalunya es mou us demanem el supor públic i la participació activa en la definició, estructura i disseny de la vaga. En una vaga de tots i totes us necessitem per aturar els atacs que s’estan produint cap a l’educació pública!

Molts ànims i molta força!!!!!

Atentament,

Catalunya es mou!

https://catalunyaesmou.wordpress.com

catalunyaesmou@gmail.com

Quant a catalunyaesmou

Plataforma de mestres
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s